Over Cor

Cor van der Horst werd op 30 november 1956 geboren in Apeldoorn en is de tweede van zes kinderen (5 jongens en en meisje). Zijn ouders waren eenvoudige mensen. Zijn vader was kleermaker en kreeg later een eigen zaak in kleding maken voor mensen die in de natuur werken. Na de basisschool is Cor naar de mavo en havo gegaan en vervolgens naar de Sociale Academie te Arnhem. Toen hij begon met studeren is hij zelfstandig gaan wonen.

Al vroeg kwam zijn latere vrouw Marion bij hem wonen. Met haar heeft hij 3 dochters gekregen. Inmiddels is hij een aantal jaren gescheiden en hij heeft nu een relatie met Monique

In 1987 kwam hij in aanraking met Reiki en voetreflexologie waar hij zo enthousiast over was dat hij in beide docent is geworden. Daarnaast heeft hij een voortgezette opleiding gevolgd in het sociaal-cultureel centrum, evenals een opleiding voor manager in het welzijnswerk en divere korte opleidingen. Hij is nog steeds actief in diverse vrijwilligerswerksituaties (buurtwerk, radio, tekenwerk, bestuurswerk).

Vervolgens is hij de opleiding tot reïncarnatietherapeut gaan doen. En geeft nu les bij de RTN.
Later is hij ook werkzaam geworden op het gebied van rookpreventie; u kunt bij hem leren stoppen met roken.
Daarna kwam het tenenlezen in beeld. Hij geeft les en readingsessies in Tenenlezen en was van 2005 tot 2007 voorzitter van FuDaRe voor het Nederlands taalgebied.
Tenslotte geeft hij, op uitnodiging, verschillende lezingen in het land.

Cor is een enthousiast, vriendelijk en humorvol mens en houdt van gezond en natuurlijk leven. Hij zoekt steeds naar de kern, de oorsprong, het wezenlijke van mensen, ervaringen en gebeurtenissen en probeert hierin diepgaand, bewogen en pragmatisch te zijn. Daardoor komt hij steeds weer opniew in aanraking met nieuwe avonturen, zoals sjamanisme, familie opstellingen en Biodanza. Ook werkt hij met chembusters, kristallen en eigen kunst (cartoons, klei-figuren, foto’s etc )cor

P1090588 422420_345074832182017_140795674_n 163675_178259688863533_5816510_n[1]

2 Reacties op “Over Cor

 1. Sharon de Rijk-Sassen (facebook) :)

  Je bent uniek Cor
  en mooie site heb je 😉
  ik zelf doe reiki kundalini magnetiseren massages
  spirituele en paranormale coaching
  Namaste Sharon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *