Stop kindermishandeling: lock me up-free a girl 2014..

Ook in 2014 is er weer de grote actie  tegen kindermishandeling. Doe ook nu mee en sponsor mij.    Met name veel jonge meisjes worden misbruikt in de derde landen. Maar gelukkig worden er steeds meer gered en ondersteunt bij het creëren van een nieuw leven. ( ongeveer 2 jaar lang)  zie deze filmpjes https://www.stopkindermisbruik.nl/media/documentaires

zie ook de site van stopkindermisbruik. www.facebook.com/stichting.stop.kindermisbruik    Ik laat mij op 24 mei 2014 vanaf 11 uur, 12 uur lang opsluiten om zo geld in te zamelen voor dit goede doel.

Foto: Het wordt echt! De 1e foto van een hokje waar deelnemers van de actie Lock me Up - Free a Girl worden opgesloten. Ga naar www.lockmeup.nl om een van onze deelnemers te sponsoren.

Een goed doel van een organisatie, die direct werkt zonder dure directeuren en precies daar en daarvoor waar het bedoeld is. en ik zoek sponsors. Hieronder is de link naar mijn actie pagina, waar je kunt doneren

http://www.lockmeup.nl/lockmeup/deelnemers/cor-van-der-horst/

Bevrijd meisjes daar en geef ze weer een mens waardig bestaan terug.. Ik doe het niet alleen voor daar, maar ook voor hier Nederland. Waar ik helaas ook kindermisbruik zie.

Voorbeeld

  • is een dochter van een vriendin, die ontvoerd was
  • en ook kinderen die in pretparken verdwijnen en na 6 weken weer opduiken, ontdaan van een of ander orgaan.
  • En vrouwen die hun leven lang lijden onder verkrachting en/of aanranding juist in hun familie..

En ik doe het, omdat ik zo trots ben op en blij ben met mijn dochters. Daarom laat ik mij 12 uur opsluiten!! Doe mee dmv donatie en/of een goed project. Ook als club en/of vereniging of bedrijf kun je sponsor zijn ( en stukje belasting voordeel) Laat zien waar je voor staat!!!

Groet en een knuffel van mij en mijn dochters.

Zie ook:
https://www.stopkindermisbruik.nl/over-stop-kindermisbruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *