Reïncarnatietherapie

nvrtReïncarnatietherapie is een vorm van psychotherapie, die op snelle wijze een goed inzicht geeft in je leven en je levenspatronen, waardoor je keuzevrijheid vergroot wordt. Het werkt door middel van een lichte trans, die wordt opgewekt door concentratie, waardoor je oude situaties kunt herbeleven en verwerken. Reïncarnatietherapie gaat ervan uit dat elk probleem en iedere klacht een oorzaak heeft in onverwerkte ervaringen in het verleden. Onder zorgvuldige begeleiding worden deze emotionele ervaringen opgespoord, herbeleefd en alsnog verwerkt. Er wordt gewerkt met gebeurtenissen uit je verleden: je jeugd, je geboorte, de tijd in de buik bij je moeder, maar ook andere bestaanssituaties (veelal vorige levens).

Lezing:

De lezing gaat over reïncarnatie, reïncarnatietherapie en zielsontwikkeling. Graag komt Cor bij u en/of uw groep langs om op enthousiaste wijze u te laten kennis maken met deze gedachtewereld. En al uw vragen te beantwoorden.

Behandeling:

Elke behandeling bestaat uit meerdere sessies van elk ongeveer 2 uur. Er vindt altijd een voorgesprek plaats, waarin uitgebreid wordt ingegaan op de ervaren problematiek en hoe deze problematiek doorwerkt in het huidige leven. Vanzelf wordt dan duidelijk of therapeut en cliënt bij elkaar passen. Dit is van groot belang omdat vertrouwen de basis van de therapie is. Daarna zijn er intensieve sessies ,waarin u herbeleeft en verwerkt.

Cursus:

Om te wennen aan therapie met trans of gewoon om meer over jezelf te weten te komen is het mogelijk om een visualisatiecursus te volgen met de mooie titel: “Reis in jezelf”. Dit is een bijzondere cursus waarin met behulp van een aantal oefeningen gewerkt aan het vermogen om te visualiseren. Echt een reis in jezelf. 
Cor is nu als docent verbonden aan de RTN , de post HBO opleiding Reïncarnatie therapie in Nederland..  Daar kunt u ook PSBK volgen. Deze opleiding heeft haar school in Den Bosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *