Tenenlezen

Tenenlezen is door middel van het kijken naar de stand en de vorm van de tenen inzicht krijgen in het karakter van iemand. Daarnaast is het mogelijk om iets te zeggen over de sterke punten van deze persoon in relatie tot zijn of haar gezondheid en relaties. Tenenlezen is gebaseerd op het holistisch idee dat alles in alles weerspiegeld wordt. 29 jaar geleden kwam Imre Somogyi op het idee om te onderzoeken in hoeverre dit ook met tenen het geval is. In de praktijk kwam hij tot verbazingwekkende resultaten. Deze heeft hij verwerkt in het boek Tenenlezen 1 ‘Voeten zijn spiegels’. 15 jaar later schreef hij het aanvullende boek Tenenlezen 2 ‘Wat kun je ermee?’. In 2004 heeft hij zijn ervaringen met het lezen van kinderentenen verwerkt in het boek ‘Babytenenlezen’. Door de enorme internationale aandacht voor tenenlezen heeft Imre in Nederland docenten Tenenlezen opgeleid, zodat hij zijn aandacht meer internationaal kon richten. Hiervan was Cor er een. Cor heeft 15 jaar ervaring met tenenlezen en was 9 jaar docent tenenlezen Op 28 februari 2005 is de Stichting FuDaRe Nederland opgericht, waarvan Cor de eerste voorzitter was. Op dit moment werkt Cor onafhankelijk van de stichting.

. 1514620_1487546604800208_767224224_n

Lezing over tenenlezen:

Cor geeft lezingen c.q. workshops over tenenlezen om je hiermee kennis te laten maken. Dit gebeurt op een zeer praktische manier: je kijkt naar je eigen tenen.

Consult tenenlezen:

Je kunt je eigen tenen laten lezen om zo meer te weten te komen over jezelf en je eigen kwaliteiten. Bovendien is het mogelijk om met partner, kinderen, vrienden etc. een consult tenenlezen te hebben om inzicht te krijgen over jullie relatie.

Cursus tenen lezen:

Voor iedereen die in mensen geïnteresseerd is en/of meer over zichzelf wil weten, is het mogelijk om de cursus Tenenlezen te volgen. Een praktische en leuke cursus waarin veel wordt geleerd over tenen en hoe deze de eigenaar weerspiegelen.