Voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie is een bijzondere massagemethode, die het fysieke van het lichaam als ingang kiest om tot lichamelijk en geestelijke genezing te komen. Ook hier werkt het “Heal Thyself ” principe. Deze manuele therapie is al sinds mensenheugenis bekend bij de Chinezen, Zuid- en Noord-Amerikanen en de Egyptenaren. De methode is door een reguliere arts in de westerse wereld geïntroduceerd, maar aangezien een voetreflexzonemassage ongeveer een uur in beslag neemt is deze manier van behandelen overgegaan van reguliere artsen naar de additieve geneeswijze.

Lezing:

In een lezing wordt je verteld wat voetreflexzonetherapie is en wat je ermee kunt. Ook komt een stuk geschiedenis aan de orde en kan indien gewenst een demonstratie worden gegeven.

Behandeling:

Voetreflexzonetherapie is een veilige en liefdevolle methode om weer beter in je vel te komen. Door middel van het uitoefenen van druk op bepaalde reflexzonepunten onder en op je voet, stimuleer je het lichaam om beter te gaan functioneren. Het helpt bij vele somatische en psychosomatische klachten.

Cursus:

Op een praktische manier leer je in 6 bijeenkomsten de basis van de voetreflexzonetherapie. Je oefent op medecursisten. Aan het eind van de cursus kun je verantwoord een volledige behandeling voetreflexzonetherapie geven.